HOME      CONTACT US
Chic A La Mode Health and Fitness Travel Home Improvements   Inspirational Stories  Flower Hunt Craft Bug Poetic Murmurings Varied Themes

Wednesday, December 28, 2011

Have a Joyful New Year, One and All!!!

Greetings from The San Diego Chapter of TSS Family
Hope everyone had a wonderful, joyful and meaningful Christmas. For this coming New Year, I am wishing you all.....

A Golden and Joyful New Year
Where the golden sun smiles brightly
On leaves that respond merrily
Where God's gift of warm rays glitter
In each of everyone's hearts!!!!!!

Have a Happy New Year, everyone!!!!!
May the year 2012 bring you wonderful blessings of love, peace, contentment, happiness, bliss and of your heart's deepest desires. 

7 comments:

 1. Lovely post! May you all have A Very Happy New Year!

  ReplyDelete
 2. We had a very quiet and relaxing Christmas, one thing that I really needed.

  Moving forward to the new year... can't wait.

  Wishing you and Khai the best on this coming year !! Thanks Beth !

  ReplyDelete
 3. We had the best Christmas so far, still overwhelmed of having Gian in our lives. :)

  Have a WANDERful 2012 to you and Khai! May God continue to bless you with good health and endless bliss with all your wanderings. :)

  love and prayers fr. sg!

  ReplyDelete
 4. "Where the golden sun smiles brightly ... On leaves that respond merrily" - i like that, beth! very poetic, and the perfect greeting from folks like you and khai who are constantly one with the great outdoors. i wish you both a new year, too!

  ReplyDelete
 5. oopsie- correction on my last line. i meant: i wish you both a
  WONDERFUL new year, too!

  ReplyDelete
 6. OH....super love your smiles here Betchai!!! I love you more each passing year...thank you for making our lives joyful and meaningful more than words can ever say...God bless you and Khai always...

  ReplyDelete
 7. Hiện tại trong các văn phòng làm việc của các công ty văn phòng doanh nghiệp luôn sử dụng cách thiết kế văn phòng theo xu hướng không gian hài hòa giữa thiên nhiên cho nên việc lựa chọn những mẫu bàn làm việc giá rẻ tphcm sao cho phù hợp với không gian văn phòng làm việc của văn phòng. Cùng chúng tôi điểm qua những xu hướng thiết kế văn phòng theo tiêu chuẩn phong thủy:
  1.Không gian mở và mang tính tương tác Những không gian được thiết kế cho cá nhân đã được thay bằng những không gian mở thông thoáng. Các khu vực có thiết kế mở sẽ được bố trí với không gian rộng hơn trong khi đó những không gian nhỏ hẹp sẽ dành cho những công năng phòng cần cho sự bảo mật như phòng họp, phòng lưu trữ dữ liệu,… nên các loại bàn văn phòng giá rẻ nên được thiết kế và bài trí sao cho hợp lí không chiếm quá nhiều diện tích của văn phòng làm việc.
  2. Nhờ vào sự phát triển của công nghệ các thiết bị thông minh như điện thoại cảm ứng, máy tính bảng, notebook,… giúp cho công việc của nhân viên không còn bị cố định vào một vị trí. Một thiết kế văn phòng linh động sẽ có những cách bài trí bàn ghế phù hợp để nhân viên có thể làm việc ở bất kì vị trí nào mà họ cảm thấy thuận tiện.
  Trên đây là 2 xu hướng chủ yếu của việc thiết kế văn phòng làm việc cho nên khi lựa chọn nhũng sản phẩm nội thất văn phòng như bàn, tủ ghe van phong cần cân nhắc chọn đúng mẫu sản phẩm đúng mục đích nhu cầu sử dụng.

  ReplyDelete

THANK YOU SO MUCH!!! YOUR VISIT AND COMMENTS ADD HAPPINESS AND INSPIRATION TO US. PLEASE DO VISIT US AGAIN.

THE SALITYPE SOCIETY

#navbar-iframe { display: none !important; }